FUCHS LUBRITECH GMBH, SAKSA

VOITELURASVAT vierintä- ja liukulaakereille, normaalilämpötiloihin
LAGERMEISTER CA 95/100N
Mineraaliöljyperustainen kalkkisaippuarasva veden alla toimivien vierintä- ja liukulaakereiden ym. voiteluun.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -30...+60 ºC
Tunnus: MF2C-30

LAGERMEISTER EP 2
Lithiumsaippuaperustainen EP -kestovoitelurasva korkeille kuormituksille, iskukuormille ja lämpötilavaihteluille alttiina olevien vierintä- ja liukulaakereiden voiteluun. Vedenkestävä, suojaa korroosiolta. Yleisvoitelurasva kemian-, teräs- ja autoteollisuuden käyttöön. Rothe Erde hyväksymä.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -20... +130 ºC
Tunnus: KP2K-20

LAGERMEISTER SL
Lithiumsaippuaperustainen EP -monikäyttörasva. Ei sisällä kiinteitä voiteluaineita. Kaikenlaatuisten koneiden vierintä- ja liukulaakereiden yleisvoitelurasva.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -20...+120 ºC
Tunnus: K2K-20

LAGERMEISTER SLG
Kolloidigrafiittia sisältävä, lithiumsaippuaperustainen EP -monikäyttörasva. Kaikenlaatuisten koneiden vierintä- ja liukulaakereiden yleisvoitelurasva.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -30...+120 ºC
Tunnus: KF2K-30
Tunnus: K2K-20

LAGERMEISTER TS
Lithiumsaippuaperustainen puolisynteettinen EP-voitelurasva, jonka perusöljyn viskositeetti on korkea. Pitkäaikaisvoitelurasva vierintä- ja liukulaakereiden voiteluun korkeilla kuormituksilla ja alhaisilla nopeuksilla. Suojaa korroosiolta, hyvät tartuntaominaisuudet. Rothe Erde hyväksymä.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -30... +140 ºC
Tunnus: KP2N-30

LAGERMEISTER WHS 2002/WHS 2002 SPRAY
Väriltään valkoinen lithiumsaippuaperustainen EP-voitelurasva, joka sisältää kiinteänä voiteluaineena PTFE:tä ja väriltään valkoisia kiintoaineita. Soveltuu erinomaisesti metalli/muovi ja muovi/muovi yhdistelmien voiteluun sekä raskaasti kuormitettujen, tärinälle, pölylle tai vedelle alttiina olevien vierintä- ja liukulaakereiden voiteluun.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -20... +120 ºC
Tunnus: KPF2K-20

STABYL HD
Lithiumsaippuaperustainen EP-voitelurasva, jonka perusöljyllä on korkea, 1000 mm²/s viskositeetti. Kiinteänä voiteluaineena molybdeenidisulfidi ja grafiitti. Käyttöalue: raskaasti kuormitetut vierintä- ja liukulaakerit raskaissa konekonstruktioissa. SKF, KHD, Krupp Polysius, Koeppern, Morgårdshammar, Koyo hyväksymä.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -10...+120 ºC
Tunnus: KPF2K-10

STABYL L120
Lithiumperustainen EP-monikäyttövoitelurasva, suojaa korroosiolta, hyvin tarttuva, kestää merivettä. Raskaasti kuormitettujen, vaihtelevissa lämpötiloissa toimivien vierintä- ja liuku-laakereiden voiteluun.
NLGI -luokka: 2-3
Käyttölämpötila-alue: -20...+130 ºC
Tunnus: KP2/3K-20

STABYL L-TS MO
Puolisynteettinen EP-lithiumsaippuarasva, jonka perusöljyllä korkea, 800 mm²/s viskositeetti. Hitaasti pyörivien, raskaasti kuormitettujen vierintä- ja liukulaakereiden voiteluun vaihtelevissa käyttöolosuhteissa. Suojaa korroosiolta, hyvä ominaisuuksien palautuvuus. Sisältää kiinteänä voiteluaineena molybdeenidisulfidia. LOBA hyväksymä.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -30...+140 ºC
Tunnus: KPF2N-30

STABYL MO 500 (MOPLATTYN 500)
Lithiumsaippuaperustainen runsaasti hienointa molybdeenidisulfidia sisältävä vierintä- ja liukulaakereiden yleisvoitelurasva. Erittäin hyvät hätävoiteluominaisuudet. Estää tehokkaasti kulumista. Soveltuu käytettäväksi korkeahkoissa mekaanisissa kuormituksissa ja lämpötiloissa. Vedenkestävä, sisältää korroosion- ja hapettumisenestoaineita. CAT-Zeppelin hyväksymä.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -25...+120 ºC
Tunnus: KPF2K-25

Lisätietoja tuotteista: info@mopla.fi ja https://www.fuchs.com/lubritech/