FUCHS LUBRITECH GMBH, SAKSA

ERIKOISVOITELUAINEET

Fuchs Lubritech on eräs tunnetuimpia eurooppalaisia erikois-voiteluainevalmistajia. Tuotevalikoimaan kuuluvat tartunta-voiteluaineet, voitelunesteet ja rasvat, asennus- ja kuiva-voiteluaineet sekä muottivoiteluaineet rakennusteollisuudelle ja metallien muotoiluun. Useat Fuchs Lubritech -tuotteet ovat alallaan markkinajohtajia maailmassa, mm. CEPLATTYN - avo-hammaspyörävoiteluaineet ovat yli neljän vuosikymmenen aikana tulleet tunnetuiksi ympäri maailmaa.

Fuchs Lubritech -tuotteet täyttävät korkeimpien kansain-välisten laatustandardien vaatimukset. Fuchs Lubritechin laatujärjestelmänä on sertifioitu DIN ISO 9001 / EN 29001 laatu-järjestelmä. Tuotteiden ensiluokkaisuuden takaamiseksi ovat kaikki tuotantoprosessin eri vaiheet raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin jatkuvan valvonnan alaisia.

Tämä sivusto sisältää yleisluontoiset tuotekuvaukset maahan-tuontiohjelmaamme kuuluvista voiteluaineista. Tuotteista on saatavissa tarkempia tietoja tuotekohtaisissa esitteissä ja käyttöturvallisuustiedotteissa.


Valitse tuoteryhmä:

Lisätietoja tuotteista: info@mopla.fi ja https://www.fuchs.com/lubritech/