FUCHS LUBRITECH GMBH, SAKSA

VOITELU- JA ASENNUSTAHNAT
MOPLATTYN TAHNA N 35 NEW / N 35 NEW SPRAY
Mineraaliöljyperustainen asennus- ja esivoitelutahna, joka sisältää molybdeenisulfidia, grafiittia ja muita toisiaan täydentäviä kiinteitä voiteluaineita. Alentaa kitkaa ja kulumista, estää kiinnileikkautumiset asennusten yhteydessä ja suojaa välysruosteelta. Aikaansaa liukulaakereiden, liukupintojen ja hammastusten varman esivoitelun sekä ruuvien, pulttien ja liitosten keveän asennuksen ja helpon avaamisen. Estää tahmaantumiset puristussovitetissa ja soveltuu esivoiteluaineeksi liukulaakereihin. Levitetään metallipuhtaille pinnoille jäykkäharjaksisella pensselillä tai nukkaamattomalla kankaalla ohueksi pastamaiseksi kerrokseksi.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -35...+400 ºC

NOMYNOL BLUE 1
Asennusvoiteluaine korkeille lämpötiloille alttiina oleville ruuvi- ja kiilaliitoksille. Kemiallisesti neutraali, ei sisällä metalleja, rikki- tai klooriyhdisteitä. Lämpötilan ylittäessä +160 ºC haihtuu synteettinen perusöljy karstaa jättämättä. Jäljelle jäävät pulverin muodossa olevat kiinteät yhdisteet muodostavat voitelevan kiinnijuuttumista ehkäisevän pinnoitteen. Ei aiheuta kemiallisia reaktioita metallien kanssa. Suojaa korroosiolta.
NLGI –luokka: 1
Käyttölämpötila-alue: -30...+1200 ºC

MEISSELPASTE -TERÄRASVA
Kuparia sisältävä mineraaliöljyperustainen voitelutahna hydrauli- ja paineilmavasarojen terien voiteluun. Painoluokka 75-6000 kg. Estää kiinnileikkautumiset ja vähentää kulumista.
Krupp, Beka, Lincoln, Vogel, DeLimon hyväksymä.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -20... +1100 ºC

GLEITMO 160 NEW
Mineraaliöljyperustainen kuparia sisältävä kuumakierretahna. Estää kiinnileikkautumiset, korroosion muodostumisen ja hapettumisen rautametalleissa niiden ollessa alttiina kuumuudelle, kosteudelle tai tärinälle. Käyttökohteita: ruuviliitokset, pultit, kiilaliitokset, laipat, tapit, polttomoottoreiden pakosarjojen pultit jne.
NLGI -luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -30... +1100 ºC

GLEITMO WSP 5000
Väriltään valkoisia, kiinteitä, voitelevia komponentteja sisältävä pastamainen kalsiumkompleksisaippuarasva. Monikäyttöinen, kitkaa ja kulumista alentava, voiteluaine sekä korkeille että alhaisille kuormille. Ominaisuuksiensa ansiosta sopii erinomaisesti käytettäväksi kohteissa, jotka ovat alttiina kosteudelle tai roiskevedelle. Käyttökohteita: tärinälle, oskilloivalle liikkeelle ja äkillisille kuormituksen vaihteluille alttiina olevien kone-elementtien, kuten vierintä- ja liukulaakereiden, akselien, kytkimien jne. voitelu.
Käyttölämpötila-alue: -20...+140 ºC

Lisätietoja tuotteista: info@mopla.fi ja https://www.fuchs.com/lubritech/