FUCHS LUBRITECH GMBH, SAKSA

TARTUNTAVOITELUAINEET
avohammaspyöriä, hammastankoja, liukupintoja ja teräsköysiä varten
CEPLATTYN 300 / 300 SPRAY
Korkeapainelisäaineita sisältävä grafiittikonsentraatti avohammaspyörien, hammastankojen ja liukupintojen esi- ja kestovoiteluun sekä ketjujen ja teräsköysien suojavoiteluun. Muodostaa kulutusta kestävän voitelukalvon, jonka korroosionesto-ominaisuudet ovat erittäin hyvät. Voitelukalvo kestää vettä ja kemikaaleja, ei sido itseensä pölyä ja säilyy korkeissakin lämpötiloissa. Ei sisällä bitumia, raskasmetalleja eikä haihtuvia liuotinaineita.
NLGI -luokka: 1-2
Käyttölämpötila-alue -30...+250 ºC

CEPLATTYN RN
Ruiskutettava mineraaliöljyperustainen voiteluaine jäykistimenä AI-kompleksisaippua. Suurikokoisten ja suurilla käyntinopeuksilla toimivien avohammaskäyttöjen sisäänajoon ja vahingoittuneiden hammaspintojen huoltovoiteluun. Alentaa hammaspintojen pintakarkeutta. Ei sisällä bitumia, raskasmetalleja eikä haihtuvia liuottimia.
NLGI -luokka: 00
Käyttölämpötila-alue: -10...+140 ºC

CEPLATTYN KG 10 HMF
Ruiskutettava, korkealaatuista kolloidigrafiittia sisältävä alumiinikompleksisaippuaperustainen tartuntavoiteluaine suurten avohammaskäyttöjen voiteluun pyörivissä uuneissa, myllyissä, kuorima- ja kuivausrummuissa jne. Kasvaneita suorituskykyvaatimuksia vastaava lisäaineteknologia turvaa varman voitelun vaativissa käyttöolosuhteissa. Ei sisällä bitumia, raskasmetalleja eikä haihtuvia liuotinaineita. Johtavien laitevalmistajien hyväksymä.
NLGI -luokka: 0-00
Käyttölämpötila-alue: -10...+140 ºC


CEPLATTYN KG 10 HMF 2500
Koostumus kuten CEPLATTYN KG10 HMF, mutta korkeampi perusöljyviskositeetti (2500 mm²/40 ºC). Tarkoitettu käytettäväksi suurten avokäyttöjen voiteluun poikkeuksellisen vaikeissa kuormitusolosuhteissa ja korkeissa lämpötiloissa sekä vahingoittuneiden hammaspintojen voitelussa.
NLGI -luokka: 0-00
Käyttölämpötila-alue: +5...+140 ºC

CEPLATTYN KG 10 HMF LT
Alhaisiin käyttölämpötiloihin tarkoitettu puolisynteettinen tartuntavoiteluaine. Ominaisuudet kuten CEPLATTYN KG10:llä.
NLGI -luokka: 0-00
Käyttölämpötila-alue: -50... +120 ºC

CEPLATTYN KG 10 LC
Ruiskutettava, poikkeuksellisen korkean (10 000 mm2/s / 40 ºC) perusöljyviskositeetin omaava, korkealaatuista kolloidigrafiittia sisältävä tartuntavoiteluaine suurten avovälitysten voiteluun. Erittäin voimakkaan voitelupinnoitteen ansiosta voiteluainekulutus on poikkeuksellisen alhainen.
Käyttölämpötila-alue: +10...+140 ºC
NLGI -luokka: 0-00

CEPLATTYN 100 MV JA HV
Ceplattyn 100 -tuotteet ovat puolijuoksevia, raskasmetalli-, liuotin- ja bitumivapaita tartuntavoiteluaineita, joiden kiinteänä voiteluaineena on grafiitti. Suurikokoisten avovälitysten kylpy- ja tiputusvoiteluun. Korkeamman perusöljyviskositeetin omaavaa HV -laatua suositellaan käytettäväksi vaikeissa käyntiolosuhteissa ja vahingoittuneiden hammaspintojen voiteluun.
Käyttölämpötila-alue 100 MV: 0...+140 ºC,100 HV: +5...+140 ºC

CEPLATTYN HT
Nestemäinen, raskasmetallivapaa, korkeiden lämpötilojen voiteluaine, joka sisältää kiinteiden voiteluaineiden yhdistelmän. Perusöljynä korkealaatuinen synteettinen öljy. Soveltuu käytettäväksi paine- ja lämpökuormitettujen pyörivien uunien ja kuivausrumpujen kannatusrenkaiden sisäpintojen voiteluun sekä korkeiden lämpötilojen voiteluaineena ketjuissa, liukupinnoissa, nivelissä jne. Levitetään ruiskuttamalla tai sivelemällä.
Voitelunesteen lämmönkestävyys: -20...+260 ºC, kuivavoiteluaineena +600 ºC saakka


Lisätietoja tuotteista: info@mopla.fi ja https://www.fuchs.com/lubritech/