FUCHS LUBRITECH GMBH, SAKSA

SILIKONIVOITELURASVAT
CHEMPLEX SI 1 NLGI -luokka 1
CHEMPLEX SI 2 NLGI -luokka 2
Silikoniöljyperustainen voitelurasva, jäykistimenä metallikompleksisaippua. Korkeissa tai alhaisissa lämpötiloissa toimivien vierintälaakereiden voiteluun kevyillä ja keskiraskailla kuormilla. Käyttöesimerkkejä: kuivaimien ja kuumailmapuhaltimien laakerit, sähkömoottoreiden laakerit, muoviosat.
Käyttölämpötila-alue: -40...+200 ºC

CHEMPLEX SI 300
Perusöljynä poikkeuksellisen alhaisen jähmepisteen omaava silikoniöljy, jäykistimenä lithiumsaippua. Kevyesti kuormitettujen vierintä- ja liukulaakereiden sekä liukupintojen ja erilaisten muovi- ja kumiosien, kuten tiivisteiden, voiteluun laajalla lämpötila-alueella, erityisesti sähkö- ja elektronisissa laitteissa, vedenkestävä. Yhteensopiva mm. seuraavien kumi- ja muovimateriaalien kanssa: NBR, EPDM, PTFE, PE, PP, PA, PU ja polykarbonaatti.
NLGI –luokka: LIGHT: 1, MEDIUM: 2, HEAVY: 3
Käyttölämpötila-alue: LIGHT & MEDIUM: -70...+160 ºC, HEAVY: -60...+160 ºC
Tunnus: KSI1P-70, KSI2P-70, KSI3P-60

CHEMPLEX SI 400
Perusöljynä korkeiden lämpötilojen suhteen stabiili silikoniöljy, jäykistimenä lithiumsaippua. Vedenkestävä yleisvoitelurasva metalli/muovipareista valmistettujen, kevyesti ja keskiraskaasti kuormitettujen vierintä- ja liukulaakereiden voiteluun sähkömoottoreissa, puhaltimissa, ketjukuljettimissa.
NLGI –luokka: LIGHT: 1, MEDIUM: 2,
Käyttölämpötila-alue: -30...+180 ºC
Tunnus: KSI1R-30, KSI2R-30

CHEMPLEX SI 410
Perusöljynä termisesti stabiili silikoniöljy, jäykistimenä lithiumsaippua. Kevyesti tai keskiraskaasti kuormitettujen laakereiden voiteluun sähkömoottoreissa, puhaltimissa, kotitalouskoneissa jne.
NLGI –luokka: 2
Käyttölämpötila-alue: -55...+120 ºC
Tunnus: KSI2K-50

CHEMPLEX SI 511
Perusöljynä erittäin korkeita lämpötiloja kestavä silikoniöljy, jäykistimenä tuhkautumaton polyurea-yhdiste, tippumispiste yli 300 ºC. Korkeissa lämpötiloissa toimivien laakereiden voiteluun kuumailmapuhaltimissa, tiilitehtaiden polttouunivaunujen pyörissä, metallisulattojen kuljettimissa, vulkanointilaitoksissa jne. Voidaan käyttää myös muottivoiteluaineena muovien kuumamuotoilussa.
NLGI –luokka: FLUID: 00, LIGHT: 1, MEDIUM: 2
Käyttölämpötila-alue: -30...+220 ºC
Tunnus: KSI00T-30, KSI1T-30, KSI2T-30

Lisätietoja tuotteista: info@mopla.fi ja https://www.fuchs.com/lubritech/