FUCHS LUBRITECH GMBH, SAKSA

RUOSTEENIRROITTIMET JA HITSAUSROISKEIDEN TARTTUMISEN ESTOAINEET
FERROFORM LOCC/LOCC SPRAY
Irrottaa ruosteen, poistaa kosteuden, suojaa hapettumiselta, voitelee. Nykyaikainen neutraali ryömintäöljyjen yhdiste, joka irrottaa ruosteen ja saa kiinnijuuttuneet koneenosat, pultit, ruuvit, saranat jne. jälleen toimintakelpoisiksi. Poistaa kosteuden sähkölaitteista, suojaa hapettumiselta ja syöpymiseltä. Tunkeutuu vaikeapääsyisiinkin kohteisiin. Siemens KWU hyväksymä.

FERROFORM ECO LOCC
Biologisesti nopeasti hajoava, kasviöljyperustainen ruosteenirrotin, jolla on hyvät voiteluominaisuudet. Irrottaa ruosteen, sitoo kosteuden ja saa kiinnijuuttuneet koneenosat, pultit, ruuvit, saranat jälleen toimintakelpoisiksi. Tunkeutuu vaikeapääsyisiinkin kohteisiin. LOBA hyväksymä.

FERROFORM 3-R
Kolloidigrafiittia sisältävä ruosteenirrotus-, ruosteenpoisto- ja ruosteensuoja-aine, jolla on hyvät voiteluominaisuudet. Tehokas voitelu- ja suoja-aine venttiilikaroissa, ruuviliitoksissa, nivelissä jne. Poistaa nopeasti kitinä- ja hankausäänet.

CTP N (NOPERLYN FLUID)
Silikonivapaa irrotusemulsio. Estää hitsausroiskeiden tarttumisen. Ei jätä jäämiä ja näin ollen mahdollistaa kappaleiden välittömän jatkokäsittelyn. Sopii myös muotinirrotusaineeksi kumi- ja muovimuoteille
Lisätietoja tuotteista: info@mopla.fi ja https://www.fuchs.com/lubritech/